opc_loader

FLEX 5Ah Accu

Artikelnr: 417904


FLEX Accu 5 Ah 18V Li-Ion

Accuspanning: 18 V
Accu-capaciteit: 5,0 Ah


Accu met geïntegreerde laad-/ontladingsbescherming, weergave laadstatus, stof- en spatwater beschermd. Electronic Management System (EMS) beschermt de accu, verlengt de levensduur en verhoogt de efficiëncy.

Meer weten over de unieke KEEP COOL™ technologie en KEEP CONTROL technologie van FLEX? Lees het hier.

(Prijs excl. btw) 82,60
108,90 99,95 U bespaart: 8%
Artikelnummers
Verzendmethode
Post NL:
0,00
Beschrijving

KEEP COOL™ technologie een innovatief en krachtig accu-koelsysteem

Krachtig en superieur door innovatieve technologie. Met toenemende ontlading (bijv. bij het schroeven) neemt het verwarmen van de accucellen toe. Het innovatieve warmtebeheer wordt door een geïntegreerd Electronic Management Systeem ondersteund, dat door permanente gegevensuitwisseling het laadproces en ontlaadvoortgang tussen accu, accu-gereedschap en snellader coördineert. De basis voor een goede performance van de FLEX accu-gereedschappen

is een unieke innovatie. De accu-cellen worden ingekapseld in koelmateriaal dat actief de warmteontwikkeling reduceert. Het speciale systeem zorgt zelfs bij een hoge vermogensbehoefte,

zoals bij grote schroef- en boordiameters, voor een lange levensduur

Door de KEEP COOL™ technologie wordt het oververhitten van de accu actief voorkomen. Zo kan de accu het volledige vermogen over een langere levensduur verspreiden.

Het hoge aantal laadprocessen kan accu’s beschadigen. Ze verliezen hun capaciteit en de levensduur wordt hierdoor in toenemende mate verminderd. De KEEP COOL™ technologie beperkt hier ook duidelijk het verlies van vermogen en verhoogt zo ook de levensduur van de accu.

Krachtige accucellen

De nieuwe krachtige FLEX-cellen gebruiken de volledige accu-capaciteit en zorgen zo voor een langere levensduur van de accu.

KEEP CONTROL technologie een intelligent accubeheer systeem

Het op MCU (Micro Controller Unit)-technologie gebaseerde accubeheer-systeem bewaakt de stroom, de spanning en de temperatuur en regelt het laadproces. Alle beveiligingsfuncties zijn programmeerbaar en worden aangepast volgens de functies en toepassingen van elk apparaattype.

Wie bewaakt eigenlijk wie en waarom? Tijdens het ontlaadproces, dus tijdens het werken, bewaakt

en meet de elektronica in de accu de celspanning en de temperatuur, deze gegevens worden worden doorgegeven aan de machine. De elektronica in de machine bewaakt en meet de stroomsterkte.

Tijdens het laadproces bewaakt en meet de elektronica in de accu de spanning, temperatuur en stroomsterkte en regelt daardoor de laadparameters. De elektronica in de accu controleert de oplaadstatus en beslist welke laadcyclus met welke parameters volgt. Deze opdracht voor het uitvoeren.

van de lading wordt aan de lader verzonden. De lader volgt precies het proces van de accu. Het resultaat is een situatie-afhankelijke en dus zacht opladen van de accu. De levensduur van de accu wordt daardoor duidelijk verhoogd.

Beoordelingen (0)
FLEX 5Ah Accu heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.