opc_loader

Akku Pro Set 3 x accu 18V 5.0 Amp + lader 10.8/18.0 V

Artikelnr: 466050
FLEX

Accu Pro set
- 3x accu-pack Li-Ion AP 18.0/5.0 Ah
- 1x snellader CA 10.8/18.0

(Prijs excl. btw) 235,00
503,60 284,35 U bespaart: 44%
Artikelnummers
Verzendmethode
Post NL:
0,00
Beschrijving

FLEX Accu snellader

Laadstation met effectieve koeling voor snellere oplaadtijden en een optimale bescherming van de accu’s Tot 40 uren licht Het laadstation CA 10.8/18.0 is ontworpen met een interface voor 18.0 V en 10.8 V accu’s. Door het bijzonder effectieve koelsysteem kunnen de accu's in zeer korte tijd worden opgeladen. 80% van de laadcapaciteit is al na ongeveer 30 minuten bereikt. Door de MCU-technologie communiceren de accu’s en de lader voortdurend met elkaar. Stroom, spanning, temperatuur en het laadproces worden permanent bewaakt en bestuurd. Dit beschermt de accu’s en verkort de oplaadtijd.

FLEX Accu 5 Ah 18V Li-Ion

Accuspanning: 18 V
Accu-capaciteit: 5,0 Ah

Accu met geïntegreerde laad-/ontladingsbescherming, weergave laadstatus, stof- en spatwater beschermd. Electronic Management System (EMS) beschermt de accu, verlengt de levensduur en verhoogt de efficiëncy.

De Accu Pro set bestuit uit:
3x accu-pack Li-Ion AP 18.0/5.0 Ah
1x snellader CA 10.8/18.0​

KEEP COOL™ technologie een innovatief en krachtig accu-koelsysteem


Krachtig en superieur door innovatieve technologie. Met toenemende ontlading (bijv. bij het schroeven) neemt het verwarmen van de accucellen toe. Het innovatieve warmtebeheer wordt door een geïntegreerd Electronic Management Systeem ondersteund, dat door permanente gegevensuitwisseling het laadproces en ontlaadvoortgang tussen accu, accu-gereedschap en snellader coördineert. De basis voor een goede performance van de FLEX accu-gereedschappen

is een unieke innovatie. De accu-cellen worden ingekapseld in koelmateriaal dat actief de warmteontwikkeling reduceert. Het speciale systeem zorgt zelfs bij een hoge vermogensbehoefte,

zoals bij grote schroef- en boordiameters, voor een lange levensduur

Door de KEEP COOL™ technologie wordt het oververhitten van de accu actief voorkomen. Zo kan de accu het volledige vermogen over een langere levensduur verspreiden.

Het hoge aantal laadprocessen kan accu’s beschadigen. Ze verliezen hun capaciteit en de levensduur wordt hierdoor in toenemende mate verminderd. De KEEP COOL™ technologie beperkt hier ook duidelijk het verlies van vermogen en verhoogt zo ook de levensduur van de accu.

Krachtige accucellen

De nieuwe krachtige FLEX-cellen gebruiken de volledige accu-capaciteit en zorgen zo voor een langere levensduur van de accu.

KEEP CONTROL technologie een intelligent accubeheer systeem

Het op MCU (Micro Controller Unit)-technologie gebaseerde accubeheer-systeem bewaakt de stroom, de spanning en de temperatuur en regelt het laadproces. Alle beveiligingsfuncties zijn programmeerbaar en worden aangepast volgens de functies en toepassingen van elk apparaattype.

Wie bewaakt eigenlijk wie en waarom? Tijdens het ontlaadproces, dus tijdens het werken, bewaakt

en meet de elektronica in de accu de celspanning en de temperatuur, deze gegevens worden worden doorgegeven aan de machine. De elektronica in de machine bewaakt en meet de stroomsterkte.

Tijdens het laadproces bewaakt en meet de elektronica in de accu de spanning, temperatuur en stroomsterkte en regelt daardoor de laadparameters. De elektronica in de accu controleert de oplaadstatus en beslist welke laadcyclus met welke parameters volgt. Deze opdracht voor het uitvoeren.

van de lading wordt aan de lader verzonden. De lader volgt precies het proces van de accu. Het resultaat is een situatie-afhankelijke en dus zacht opladen van de accu. De levensduur van de accu wordt daardoor duidelijk verhoogd.

Beoordelingen (0)
Akku Pro Set 3 x accu 18V 5.0 Amp + lader 10.8/18.0 V heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.